POVESTEA NOASTRA – XIN YUE

Ca orice antreprenor, mai mult sau mai putin, totul a inceput cu un vis! Un vis care a devenit realitate prin multa munca si dedicatie fata de ceea ce facem, pentru a va aduce zilnic – gustul autentic asiatic.

Suntem o companie cu istorie in spate, iar retetele noastre sunt adaptate din generatie in generatie pentru a tine pasul cu noile tendinte, dar in acelasi timp pastrand gustul autentic al mancarurilor chinezesti si dorim sa continuam aceasta tranditie in continuare.

DESPRE VALORILE SI IDEI XIN YUE

Compania noastra este 100% venita din China transmisa din tata in fiu, iar toti bucatarii nostri sunt chinezi, oameni ce fac asta zilnic atat pentru dumneavostra cat si pentru ei, motiv pentru care mancarea noastra are un gust autentic chinezesc pe care trebuie sa il incerci macar odata!

Xin Yue a ajuns in Romania acum 15 ani, mai exact in Brasov, de unde a inceput totul si planul pentru a putea oferi tuturor romanilor experienta culinara chinezeasca.

 

Nu dorim sa parem cool cand zicem ca am incercat mancarea competitorilor, si nu cred ca gresim cand spunem ca am fost dezamagiti, dar in acelasi timp a fost un lucru foarte bun pentru noi, pentru ca gustul mancarurilor “chinezesti”, au fost doar o dezamagire totala si nu cred ca am fost singurii care au avut aceasta experienta neplacuta. Din acest motiv ne-am am decis sa ne extindem in romania in locatii cum ar fi Bucuresti, Braila, Valcea, Sibiu si vor mai fi si alte locatii in curand.

 

AUTENTICITATE

Toate retele noastre sunt dezvoltate de cateva generatii si gustul nostru este autentic chinezesc.

REVIEW-URI ADEVARATE

Toate parerile clientilor nostri sunt reale si nu avem nimic de ascuns legat de ceea ce facem.

RETETE UNICE

Ingrediente de calitate si retele perfectionate in timp sunt secretul nostru, care face diferenta.

LUCRURI CU CARE NE MANDRIM

Mai jos regasiti cateva lucruri cu care ne putem mandri cand vine vorba de dovotament si invoatie, plus foarte multa munca pentru a face toate acestea posibil.

Locatii In Europa

Suntem prezenti in cateva tari din europa, cum ar fi Cehia, Italia si bineintele Romania. 

Cea Mai Buna Mancare Chinezeasca

Avem cea mai gustoasa mancare chinezeasca. Te provoc sa o incerci, daca nu iti place iti dam banii inapoi.

Gust Autentic

Ne dedicam preparatelor pe care le gatim si ne dorim pentru noi ca fiecare farfurie servita sa fie cat mai autentica la gust.

0
Retete Unice
0
Angajati
0K
Preparate Servite
0
Locatii in Lume
0
Magazine Vizate

PARERI SI RECENZII

Gustul autentic de la Xin Yue, va prezinta parerile autentice.

Really great and tasty food. The chefs are spicying it the way you want and you can actually customize it as much as you want. The staff is friendly and welcoming. Would definitely come back in the future and already recommended it to friends and work colleagues

Mircea Iordache

Un restaurant de nota 1000+!!!
Din punct de vedere al ospitalității, nu am ce reproșa, foarte primitor si respectuos!
Din punct de vedere al mâncăruriilor, un gust aparte, foarte gustos, un amestec al gusturilor foarte bine pus la punct si foarte gustos fără reproș!
Să o țineți tot așa băieți! Merită să încercați acest local!!

Laurentiu Nicoara

Excellent Sushi plate, I was impressed by the fresh ingredients and friendly staff. Will visit again for sure.

Brindusa Maria

Excelent food , good prices , big portions …
Mancare excelenta , preturi bune , portii mari…
Jo kaja , jo arak , nagy adagok …

Demian Denes
Mancare chinezeasca cu gust autentic. Daca te-ai saturat de mancare proasta te provoc sa incerci mancarea lor. Foarte gustoasa si portii foarte mari la costuri mici. Fac si livrari in tot brasovul. Cel putin odata pe saptamana mancam de la ei. Recomand cu caldura.
Andreea Florin

Portii mari, gust bun si preturi ok:)

Andrei XFR

Cauti un Job ? Contacteaza-ne!

Cautam constant sa aducem noi colegi in echipa noastra, daca consideri ca vrei sa faci parte din echipa noastra fantastica, nu ezita sa ne contactezi!

Contacteaza-ne

Te rugam sa ne atasezi CV-ul tau si cateva cuvinte despre tine si de ce vrei sa faci parte din echipa.